Koncesionet dhe Partneriteti Publik Privat

Ky   manual   udhëzues   mbi   koncesionet   dhe   partneritetin   publik   privat   në  Republikën e Shqipërisë, synon të jetë  një  dokument  informues, i cili  lehtëson përqasjen   e   organeve   shtetërore   dhe   të   sipërmarrësve   privatë   të   cilët angazhohen  në  procedurat  e  koncesioneve  dhe  të  partneritetit  publik  privat (PPP).  Për  këtë  qëllim,  ky  manual  përpiqet  të  ofrojë  një  analizë  të  detajuar  të proceseve  përbërës  dhe  të  aspekteve  të  lidhura  me  koncesionet  dhe  PPP,  si edhe  udhëzimet e  nevojshme  për  vlerësimin  dhe vendimmarrjen  në  lidhje  me  zbatimin  e  formave  të  ndryshme  të  partneritetit  publik  privat.  Gjithashtu manuali      përshkruan   hapat   procedurale   të   nevojshëm   për   vlerësimin   e projekteve, hartimin e kontratave përkatëse si edhe përgjatë  fazës së zbatimit të kontratave, përfshirë monitorimin dhe rishikimin e tyre

Skedarė dhe informacione

Type Document Name Status
Manual-per-perdoreusit.pdf

Metadata

Meta Value
Autor admin
Mirėmbajtės
Krijuar 2016-10-22 00:00:00.0
Ndryshuar 2016-10-22 00:00:00.0
Mbulesa gjeografike
Prejardhja
Institucion Ministria e Zhvillimit Ekonomik, Turizmit, Tregėtisė dhe Sipėrmarrjes
Mbulesa gjeografike
Fokus gjeografik
Kategori Ekonomia
Shpeshtėsia e pėrditėsimit
Licenca License Not Specified

Licenca

License Not Specified

Shpėrndaje nė rrjetet shoqėrore

Grupet e fundit tė tė dhėnave

Gjithashtu nė formatet

Pėrmbajtja e kėtij grupi tė dhėnash mund tė tėrhiqet dhe nga ndėrfaqja e programuar (API) si JSON, XML dhe RDF