Kërko 725 Grupe të dhënash

Tema

Agrikulture

Te dhena mbi praktiken dhe shkencen e kultivimit te tokes, dhe mbjelles se bimeve dhe rritjen e kafsheve.

Biznes

Te dhena mbi aktivitetin dhe shkembimin tregetar

Konsumatori

Statistika dhe te dhena qe lidhen dhe me konsumin dhe konsumatorin.

Ekologjia

Te dhena ekologjike si niveli i ndotjes, probleme me importin e plehrave e te ngjashme.

Arsimi

Statistika dhe te dhena mbi arsimin dhe nivelin e arsimimit.

Energjitika

Te dhena mbi energjitiken, prodhimin, humbjet, arketimet etj

Finance

Financa, buxhete te qeverise lokale dhe qendrore.

Shendetesi

Te dhena mbi gjendjen e shendetesise ne Shqiperi.

Qeveri Lokale

Te dhena te qeverive lokale, buxhete, investime.

Siguria dhe Rendi

Te dhena mbi sigurine dhe rendin ne vendin tone.

Ekonomia

Zhvillimi i pergjithshem ekonomik

Popullsia

Studimi i statistikave si lindjet, vdekjet, te ardhurat ose hasjet e semundjeve

Varferia

Statistika dhe te dhena mbi nivelin e varferis

Drejtesia

Te dhena mbi drejtesine dhe sistemin gjyqesor ne Shqiperi

Turizmi

Organizimi tregetar dhe veprimet qe lidhen me pushimet dhe vendet e interesit

Bujqesia

Bujqesia

Punesimi

Punesimi

Raporte Gjinore

Raportet Gjinore

Qeverisje Lokale

Qeverisje Lokale

Dëmi Ekonomik

Demi Ekonomik

Transaksione Thesari

Transaksione Thesari

Rreth nesh

Gjeni të dhëna të botuara nga agjensi dhe zyra publike. Ju mund t'i përdorni këto të dhëna për të mësuar mbi aktivitetin e qeverisë, për punë kërkimore, ose për të krijuar projekte personale.

Nëse ju përfaqësoni një institucion publik, ose nëse keni të dhëna të përpunuara bazuar mbi të dhëna zyrtare dhe dëshironi t'i botoni ju lutem na kontaktoni


Partnerë

Kontrollit i Lartë i Shtetit

Shqiperia.com

 • 725

  Grupe të dhënash

 • 726

  Skedarët e ngarkuar

 • 15676

  Gjithsej shkarkime

 • 4

  Institucione

 • Money Government & Politics Albania

  Money Government & Politics

  Money, Government and Politics project and its activities address issues of abuse, corruption, and conflict of interest in the context of governance and politics in Albania. The program aims at opening data about the wealth of high state officials, expenditures of state institutions ...

 • ZA'LART

  ZA´LART 2015, is a project where the citizens are invited to denounce (report and alert) on an open source platform (website & app mobile), about problems they encounter during electoral campaigns and electoral day. Citizens are empowered with tools that allow them to participate in a real time monitoring process.

 • ACADEMIC'AL

  As part of the scope to base our projects ICT Solutions, AIS implemented during the first 6 months of 2013 a platform for the Albanian scientific research. The aim of the platform was to increase the visibility of scientific researchers and their scientific works. The project delivery include a central portal that provides information on

 • Smart Tourist Albania

  This project establishes a social media outlet where citizen-fed information becomes important and stimulates the solution of problems. Goal: Create a movement in which citizens intervened directly with voluntary actions on environment, culture and tourism in the country.

 • Open Data Albania

  Open Data Albania is an initiative that embraces the Open Data principles. The project aims to collect from public offices data on socio-economic indicators, process and publish them based on emerging topics and semantic technologies. Donor: Open Society Foundation

 • Open Corporates

  This project aims at opening data about business companies operating in the country. Through the Business Companies application, anyone may easily find and use data including the name of a company, its tax number (NIPT), year of establishment and its legal status. […]